Michael Smith Larsen – Triatlet

Navn: Michael Smith Larsen Thornholm

Alder: 36 år

Bopæl: Hvidovre, hvor han bor sammen med sin kone og 2 årige datter.

Michael Smith Larsen har en lang karriere som professionel cykelrytter og er nu aktiv Pro trialet og tidligere Age group atlet med sejre i København og Lanzarote Ironman og deltager ved VM på Hawaii i 2014 og 15.

Udover at have mange flotte sportslige resultater og værende dybt engageret i sin sportslige karriere, er Michael ejer PeakPower hvor han giver den viden og erfaring videre som han gennem mange år har tilegnet sig via uddannelse og egen erfaring.

Michaels lange cykelkarriere byder bl.a. på 20 år som cykelrytter på eliteplan, 12 år i A-klassen, 7. plads til DM landevej.

Mange år er brugt på banen med 22 professionelle 6 dagesløb, 8 af dem i Ballerup Super Arena, samt deltagelse på banelandshold. I 2004 fik Michael bronzemedalje ved EM i parløb for senior, samt dansk mester i parløb og flere medaljer i såvel parløb som pointløb.

I dag er Michael triatlet med Pro status. Vejen dertil er gået via deltagelse ved VM på Hawaii 2 gange, vinder af Age group ved Ironman København og Lanzarote. Derudover har Michael meget flotte samlede placeringer ved Ironman, der lyder som følgende 6. plads i Malaysia 2017 og 7.plads ved Ironman Kalmar 2017.

Michaels store mål og projekt er, at kvalificere sig til VM på Hawaii i Ironman som Pro hvor kun de 50 bedste atleter i verden deltager. En, på papiret, ekstrem svær opgave, men mulig hvis alt flasker sig og Michael kan ligge den rette energi i såvel træning, som konkurrencer. 

Det er et mål som vi i Mogens Lind VVS & Naturgasservice, ser meget frem til at følge Michael i.

Michaels sportslige højdepunkter, ser han ifølge ham selv som todelt, hvor den ene del er som cykelrytter og den anden del som triatlet.

Som cykelrytter er den største oplevelse en bronzemedalje ved EM i parløb. Ingen havde forventet det og det år var det faktisk Danmarks eneste medalje på internationalt niveau.

Derudover står Michaels 2 år som cykelrytter i USA meget højt i erindringerne, da det har givet venner for livet og et indblik i en anden type cykelverden end den man kender fra Danmark.

Som triatlet er det Michaels deltagelser ved VM på Hawaii klart de største oplevelser. Michael beskriver Hawaii som noget helt specielt og unikt hvor amatører og professionelle mødes og kæmper på lige vilkår. 

Der er en atmosfære Michael aldrig har oplevet andet sted og som kun kan forklares når man har været der. Deraf Michaels mål om, at deltage som Pro, hvilket står som noget af det største for alle triatleter. 

 

Michael har sat nogle ord på, hvordan og hvad sponsorstøtte bidrager til:

”Sponsorstøtte er uundværligt for mine muligheder som triatlet, da sporten kræver ekstremt store mængder træning.

Som Pro triatlet træner jeg ugentligt mellem 15 og 25 timer, hvorfor et alm 37 timers arbejde ikke er muligt. Der kræves også en mase rejseaktivitet til såvel stævner som træningslejre og her er støtte uundværligt for mig.”

Facebook: Michael Smith Larsen – atlet

Instagram: lm_smithlarsen

I kan læse mere om Michael og PeakPower på peakpower.dk

Mogens Lind VVS & Naturgasservice er stolte af at kunne støtte en atlet som Michael, der brænder for hvad han laver, hvilket tydligt reflekteres i hans resultater.