Ledøje-Smørum Fodbold

Bopæl: Smørum Idrætscenter – Flodvej 62 – 2765 Smørum

Ledøje-Smørum Fodbold beskriver sig selv som en breddeklub med plads til ambitioner, hvor foreningens formål er at give medlemmer af LSF lejlighed til at dyrke idræt med vægt på fodbolden under de bedst mulige forhold og dermed bidrage til at skabe trivsel, sundhed og velvære. I LSF opnås dette gennem uddannelse, leg, træning, motion, konkurrence, aktiviteter og socialt samvær i foreningen og herigennem fremme interessen for fodbolden samt udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere sig og tage ansvar i foreningen og det lokale samfund.

LSF har personlig betydning for Mogens Lind VVS & Naturgasservice direktør Thomas Lind, da Thomas er opvokset i Smørum og selv har haft sin gang i LSF. Derudover er Mogens Lind VVS & Naturgasservices kontor og Thomas’ bopæl lokaliseret i Ledøje-Smørum området og Thomas har børn der har sin daglige gang nede i Smørumhallen, hvor LSF holder til.

Foreningslivet i Ledøje og Smørum uden tvivl stærkt og en central del i hverdagen hos mange borgere i Ledøje og Smørum. Det er noget vi i Mogens Lind VVS og Naturgasservice føler at LSF i højgrad er med til at bidrage til, på en rigtig positiv måde. LSF er også uden tvivl meget tydelig i hverdagen i form af, at utallige af unge drenge og piger, render rundt i tøj med LSF på brystet.  

LSF er en idrætsforening der har gode værdier, engageret og passionerede spillere og det er ikke kun på banen at engagementet og passionen er at finde. Vælger man at tage en kop kaffe eller bid mad oppe i café Smørhullet, er man nærmest garanteret at møde nogle af de medlemmer og forældre fra LSF, hvis hjerte brænder for at vedligeholde og videreudvikle fodboldklubben LSF. 

Derfor er vi i Mogens Lind VVS & Naturgasservice utrolig stolte over at være hovedsponsor for Ledøje-Smørum Fodbold.