Jonas Friis Pedersen

Navn: Jonas Friis Pedersen

Alder: 19 år  

Bopæl: Rødovre

Jonas har trænet karate siden han var 7 år gammel og over de 12 år, som har medført blod, sved og tåre, er Jonas blevet et lysende talent inden for sin sport, et talent som vi i Mogens Lind VVS & Narurgasservice er stolte over at sponsorere.

Jonas træner til dagligt karate i Greve under kampstilen, Shiai Karate, som udelukkende er kamp og ikke den traditionelle stilart. Jonas træner 5-6 gange ugentligt under cheftræner Allan Kjærsgaard og gerne 3-4 timer selvstændigt.

Ud over sin karate karriere arbejder Jonas til dagligt i Køge i firmaet Danbit A/S som kontorelev, hvor han sidder som ansvarlig for markedsføring og optimering af webshop.

Jonas har over de 12 år han har trænet karate opnået imponerende placeringer og sejre, som bl.a. lyder på at have været dansk mester 6 gange, nordisk mester 2 gange, 1 gang sølv til VM 2013 samt sølv til EM 2014, europamester i 2015 og bronzetager igen i 2018 i februar måned.

Disse resultater er Jonas bestemt ikke kommet sovende til. Udover de mange timer der bliver lagt i hans klub i Greve, rejser Jonas, når han er i sæson, til ca. 5-8 lande, hvilket betyder han er udenlands hver anden weekend. Én sæson er som regel mellem 3-6 måneder alt efter hvordan stævnerne ligger. 

Det medfører stor økonomisk aktivitet, selvom Jonas er under Team Danmarks eliteatleter, hvilket betyder at han får økonomisk støtte fra Team Danmark, er det desværre ikke nok til, at det kan række over en hel sæson, det er bl.a. her at vi i Mogens Lind VVS & Naturgasservice håber at vores støtte vil kunne hjælpe Jonas. 

Mogens Lind VVS & Naturgasservices sponsorat vil give Jonas mulighed for at komme mere udenlands, samt komme til udenlandske sparringsrunder. Særligt sidstnævnte er til stor interesse for Jonas, da han er en del af Team Danmarks OL trup mod Tokyo 2020, da udenlandske sparringsrunder, vil sætte ham op sammen med dygtigere kæmpere, som vil kunne bidrage til Jonas’ udvikling. Deltagelse ved flere udenlandske stævner, vil også bidrage til at Jonas kan skaffe flere point til WKF rangisten, som bliver brugt til at håndplukke hvem der skal til OL 2020.

Mogens Lind VVS & Naturgasservice er glæder os til at følge Jonas, i sin rejse mod OL 2020.