Amager Cykle Ring

Bopæl: Saltværksvej 56, 2770 Kastrup

Amager Cykle Ring, er en elite- og motionscykelklub under Danmarks Cykel Union. Klubben er stiftet i 1940 og kunne derfor fejre 75 års jubilæum i 2015. Klubben er hjemmehørende i Tårnby Kommune og er Amagers eneste cykelklub for både elite, børn & unge og motion.

ACR har som sit formål at dyrke cykelsport med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, samt at udbrede kendskabet til denne idræt. Det er endvidere foreningens formål at udvikle medlemmernes lyst til at engagere sig og tage et medansvar i foreningen, hvilket Amager Cykle Ring gør ved afvikling af cykelløb, klubaftener og lignende.

ACR består af godt 400 medlemmer og i gennem tiderne har ACR arrangeret licensløb, som de fortsat gør den dag i dag. Til de licensløb ACR afholder, deltager alle licensklasserne under Danmarks Cykel Union, der arrangeres ligeledes motionsrace i forbindelse med licensløbende. ACR har tidligere arrangeret motionsløbet Amager Rundt med op mod 15.000 deltagere.

ACR har en stor ungdomsafdeling med ryttere i alderen 9-16 år, samt en række gode trænere der giver unge masser af oplevelser. Der bliver i ACR lagt stor vægt på at ”uddanne” de unge mennesker til at blive cykelryttere.   

Det er særligt ACR’s store engagement i ungdommen der er tiltalende for os i Mogens Lind VVS & Naturgasservice. Direktør Thomas Lind har selv et barn i foreningen og har derfor på første hånd oplevet, hvordan de engagerede trænere og støttemedlemmer værner om de unge.

Der bliver præsteret på højt niveau og nogle af Danmarks bedste cykelryttere har haft deres gang i ACR såsom Brian Holm og tidligere junior og elite verdensmester for kvinder Amalie Dideriksen.

Værdierne omkring at der skal være plads og rumlighed til alle medlemmer i klubben og stor vægt på det sociale, samtidig med at der bliver præsteret på højt niveau er noget vi i Mogens Lind VVS & Naturgasservice er stolte af at kunne støtte op omkring.

Vi i Mogens Lind VVS & Naturgasservice er glade for at kunne kalde os for hovedsponsorer af Amager Cykle Ring.